De Tettentent

Persoonlijk vind ik het natuurlijk lachen, zo’n tettentent. Stel dat ik vandaag zeventien was en voor de tweede keer naar Pukkelpop ging, dan zou ik er met veel plezier mijn verovering van het weekend een rondleiding in willen geven. Gegarandeerd zal de tettentent dan ook veel te zien zijn, straks op Werchter, Dour of Pukkel. Een geslaagde marketingcampagne, zullen ze dan denken bij Het Nieuwsblad. Alleen, wat heeft die tettentent en meer nog het bijhorende filmpje met Het Nieuwsblad te maken? Wil de krant zich plots profileren als dé krant voor jongens tussen 16 en 23 die graag naar big boobies staren? Euh? Het lijkt erop alsof ze bij Het Nieuwsblad zijn gaan lopen met een marketingcampagne die ideaal was geweest voor een merk als Ché of P Magazine. In dat geval zouden vrouwen zich ook niet aan die tent storen, want je weet: die bladen pakken nu eenmaal daarmee uit. Dat ze zich nu wél storen, vind ik volledig te begrijpen. Een mooi voorbeeld van het juiste product voor het verkeerde merk. Nooit een goed idee.

Advertenties

4 Reacties op “De Tettentent

  1. Dezelfde discussie gehad met een creatief team gisteren. Leuk idee, zeer grappige campagne, maar…

    Het nieuwsblad (link) de festivals (?link?) tetten

    Maar als “what the fuck” campagne is ze geslaagd. En misschien dat ze de nodige positieve vibe voor Het Nieuwsblad brengt.

  2. Ik vind het eigenlijk eerder nogal flauw, als je daar als vrouw niet mee kan lachen. Hebben er dan zo weinig vrouwen gevoel voor humor? Verder geeft Het Nieuwsblad ook regelmatig tickets voor de Efteling of Disneyland weg… Hoort dat dan niet eerder thuis in de “Libelle” of de “Ouders van nu”?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s