Kraftwerk op Pukkelpop?

kraftwerk1

In de krant zou ik het zo nooit schrijven, omdat de gouden regel van de journalistiek zegt dat je jouw bronnen moet checken en vervolgens moet dubbelchecken, vooraleer je iets publiceert. Op het internet gelden blijkbaar andere wetten. Iemand aan het hoofd van twee van de meest bezochte nieuwssites van ons land zei me ooit: ‘Het voordeel aan het internet is dat je voortdurend het nieuws kan updaten. Blijkt een bericht niet te kloppen, dan haal je het van het net of pas je de fout aan.’

Welaan dan: Kraftwerk komt naar Pukkelpop. Is meteen de eerste headliner bekend. Let op, het nieuws is niet gedubbelcheckt, dus ik kan verkeerd zijn, maar de bron is goed. Zeer goed. En betrouwbaar. 

Ondertussen weet ik nog een naam: Aeroplane, een duo uit Brussel dat momenteel als next big thing optredens en dj-sets versiert in steden als Madrid, Berlijn, Milaan, Los Angeles en London. Vorige week werd hun remix van Kilometer van Sebastien Tellier (u weet wel, die übercoole gek die vorig jaar voor Frankrijk deelnaam aan het Eurosongfestival met het heerlijke Divine) gedraaid door Annie Mac op BBC Radio 1. Dat Aeroplane naar Pukkelpop komt, staat vast. Je kan het namelijk afleiden uit de agenda op hun Myspace.

Advertenties

2 Reacties op “Kraftwerk op Pukkelpop?

  1. Pingback: Kraftwerk op Pukkelpop (2) « Brechtdc’s Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s