Marc Johnson – Kenson – VBS.tv

7_marc_johnson_0_preview

Kenson heeft op zijn blog een link geplaatst naar een interview met Marc Johnson op VBS.tv.

Allright, dat is veel informatie in één keer. Laat ons die zin even in stukken breken.

  • VBS.tv : VBS is een soortement online-tv-kanaal van de heren van Vice, een op dit moment erg hip tijdschrift dat werd opgericht in Montréal in Canada maar nu zijn hoofdzetel heeft in New York City. Zowat elk westers land heeft ondertussen zijn eigen versie. Persoonlijk vind ik Vice op journalistiek vlak een beetje overroepen, al hebben ze wel leuke ideeën en brengen ze een frisse wind in het tijdschriftenlandschap. Waar ze journalistiek gezien wel straffe dingen doen, is via VBS. Documentaires over de skateboard-cultuur, bijvoorbeeld? Zelden gezien. Concentra, de mediagroep achter Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg, start in mei met een nieuwe digitale tv-zender, waarop ze ook content van VBS zullen laten zien. In Vlaanderen zijn een aantal gasten al bezig stuff aan het maken voor VBS, die op die zender te zien zal zijn. Veelbelovend.
  • Marc Johnson: Als je ooit geskate hebt, dan weet je wie en hoe belangrijk hij is. Heb je dat niet, dan doet het er niet toe. Desalniettemin: check zijn huis!
  • Kenson:  Kenson is het alter ego van Ken Berghs, een grafisch artiest die jarenlang voor reclamebureaus als Duval Guillaume en DDB heeft gewerkt. Zijn blog ‘Slap My Blog Up‘ is zelfs internationaal één van de beste die ik ken en gaf me de inspiratie om er zelf ook één te beginnen. Samen met een ander grafisch wonder, Bob Goor, richtte hij een paar maanden geleden KrankandHaus op, een nieuw bureau waarover meer informatie volgt, vrijdag in onze mediabijlage Media.com in De Morgen. Make sure you get your copy.
Advertenties

3 Reacties op “Marc Johnson – Kenson – VBS.tv

  1. Sorry. Het artikel is een weekje uitgesteld. We hadden het deze week op één pagina moeten proppen, waardoor het niet mooi gebracht zou zijn geweest. Volgende week hebben we twee pagina’s vrijgehouden voor de repo over start-ups.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s